lauantai 20. maaliskuuta 2010

:)

Voisin nyt kirjoittaa taas vähän enemmän kuulumisia.
No ensinnäkin voisin hehkuttaa että TÄNNE ON TULLUT KEVÄT !!!!!!!!!!!!!
Tai no Suomen kesä jos tarkkoja ollaan ;) eilen oli 20 astetta auringossa!

No sitten koulussa menee hyvin, ei mitenkään kovin raskasta... Ranska sujuu ihan okei joskus kyllä tuntuu että jee et mähän puhua pölpötän ei mitäÄn ongelmaa ja joskus et mitä kummaa en saa sanoja suusta...

Arki on aika samalaista, koulussa istutaan yhäkin sinne kuuteen, keväâstä tulee aika hauskaa varmaan ku ei nyt kukaan jaksa istuu paikoillaan kun ulkona on lammintä ja aurinko paistaa :D

No mun nuorempi hostveli on koko ajan menossa laskettelemaan tai tulossa sieltä... Ja se toinen veli huitelee kans jossain ni niit ei oo näkyny paljoa :)

Ja sitten ens viikko vielâ koulua tai siis torstaihin asti kun perjantai on vapaa: 29.3 maanantiana sitten Strasbourgiin ja siitä sitten Monacoon!!! haha sit käväsen 2 päivää koulussa, ja 2 viikon loma!

Huomenna oon ollut Ranskassa 7 kuukautta ihan hullua :o Miten aika meneekään niin nopeesti? (eli enâä se 3 kk jäljellä... nyyh :S, noei on se kiva tulla välil SUomeenkin)

Viime viikonloppuna oli yhet hyvän kaverin 18 vuotis juhlat, nyt on tänäân taas samanlaiset synttärit(ei oo kyl 100 prosenttisen varmaa menenkö...)!
Ja viime viikonloppuna Feursissa, jossa lmun koulu on oli Comice, eli maatalousmarkkinat, ja se oli näille tosi iso juttu, kaikki oli käyny siellä ja tietenkin mäki kävin kiertämässä!

Ella

Ei kommentteja: