sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Lyon!

Olikin jo ikävä isompaan kaupunkiin <3


Shoppausta, shoppausta ja vielä vähän shoppausta, kaupungin näkemien jäi tällä kertaa pikkasen vähemmälle, ehkä ens kerralla sitten :)

Tosi kiva päivä oli, löysin melkein kaiken mitä tarvitsin, ja halvalla melkeipä, loppusumma kyllä oli aika kiitettävän suuri, mutta sitä se kauppaankoskaanpääsemättömyys teettää ;)
Kommelluksitta ei selvitty, kun piti sitten lähteä junalle ja oltiin hyvossä ajoin vielä liikkeellä, ni hupsistakeikkaa metro oli lakossa/ suljettu. no siinä sitten nopsakkaa keksittii ottaa bussi joka justiinsa tuli siihen pysäkille! Mutta Lyon on kuten arvata saattaa aikas tukossa lauantaina klo 17 joten ¨päädyttiin asemalle kovasta juoksuspurtista riippumatta minuutin myöhässä, no sitten soiteltiin kotiin ja selitettiin yms ja onneksi seuraava juna tuli n. 30 min päästä ni suurta vaivaa ei syntynyt :) En edes myöhästynyt synttäreiltä paljoa, itse sankarikin oli myöhässä!!
Olin aikas väsynyt illalla joten menin jo kahdentoista aikaan nukkumaan :D mutta todella iloisena ja hyvillä mielin, mitä muuta onnistunut shoppausreissu voikaan teettää :)

Ella

ps. facebookista voi katsoa kuvia jos siltä tuntuu; huonolaatuisia ovat väh¨vn kun otettiin ne julien i phonella :)
pps. mitä ne on syöttänyt ranskalaisille pojille, että niistä on tullut niin komeita ? :D

Ei kommentteja: