keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Smiling :)

No tänään on taas ollut ihan kiva päivä koulu ei ollut kovin tuskaa ja oli 12 asti vaan :) Sitten soittelin tossa Wilman kanssa ja oli kiva kuulla kuulumisia joltain muuulta vaihtarilta :) Ja sitten kävin lenkillä ja juoksin lenkin, mistä olin alunperin sanonut että se on mahdoton ! Joten ole todella ylpä itsestäni :)

No sitten äiti kysyi minulta kysymyksiä niin ajattelin vastata kaikille kun ehkä muitakin kiinnostaa :)
Eli siis koulusta, siellä on oppilaitten mukaan n. 900 henkeä mikä voi hyvin pitää paikkansa :) Syön ruuan koulussa joka on hiukan erilainen suomen kouluruokaan verrattuna :) esim. joka päivä on alkuruoka, varsinainen ruoka ja jälkiruoka ja juustoa ja leipää... Ruokaa ei saa ite ottaa, kaikki on valmiiksi annosteltua, juomaksi on vettä. Maanantaisin on aina perunaa ja perjantaisin kalaa. Ruoka vaihtelee aina joskus on hyvin epäterveellistä joskus terveellistä... Hyvää se on aina paitsi lammas, josta en ylipäätänsäkään tykkää ...
Kouluun menen bussilla, ja melkein kaikki tulee bussilla kouluun, koulubusseja on noin parisenkymmentä ja oppilaita tulee ihan ympäriinsä niin Lyonin kuin StEtiennenkin läheltä :)
Koulu on Feursissa, joka on pikkasen isompi kylä, wikipedian mukaan vuonna -99 asukkaita oli n. 8000 ...

Ja tuli tässä vaan mielenkiintoisena faktana mieleen, että kaikkialla on kärpäsiä, esim tänään saksan tunnilla opettaja huitoi koko ajan kärpästä pois kun se oli hyvin sinnikäs :)Ja muutenkin ötököitä löytyy, kylpyhyoneessani oli eräänä päivänä hämähäkki kiipeämässä keskellä huonetta kattoa kohti :) katoin peilistä että mikä musta piste tuolla seinässä on ja se olikin hämähäkki eikÄ se ollut seinässä :D

Ja tÄällä odotan kouluun menemistä :D suomessa no jaa sanotaanko odotin sitä vähemmän :D

Ja niin jumpasta kyseltiin, sen olis pitänyt olla epäraskasta mutta olin kovin väsynyt ni otti se vähän lihaksiin. ääneen en sitä toki myönnä :) Siellä oli n. 15 50v. naista ja minä tehtiin väh airobicin tapasta juttua, lihaskuntoa ja sitten lopuksi rentoutus...Toisaalta olis kiva mennä uudelleen ku kaikki oli niin lukavia ja siinä sais vÄhân liikuntaa, mutta kattoo nyt... Siihe se maanantaipäivä meniski ku kuudelta pääsen koulusta ja kotona oon ehkä puol seitsemän ni sitten 19 alkaa jumppa :)

Ja ai niin matikan koe meni yllättävän hyvin ... Tai siis kaikki muut tehtävät oli oikein paitsi yksi joka oli oikein mun metodilla ... eli kaavassa olin sekottanu x:n paikan, muuta täysin oikein se oli !

No en keksi täs nyt paljoa muuta kerrottavaa... kyselkää!

Ella

pS. otan ehkä huomenna ja perjantaina kameran kouluun ni saatte ehkä nähdä kuvia... kattoo nyt :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerroit soitelleesi kavereiden kannssa. Toivottavasti et käytä siihen suomalaista GSM liittymää. Se tulee aina kalliiksi. Jos pääset kaupunkiin lauantaina niin hanki se prepaid.
T. Laskuja maksava isä. :-)

Heini kirjoitti...

Joo kuvia, kuvia!

Hih, mäkin oon ollut tollaisissa mummo-jumpissa :) Niissä tuntee itsensä ihanan nuoreksi ja vahvaksi!

E kirjoitti...

ja isä joo, Wilma soiti tänne kotiin joten se ei maksanut sulle mitään :) en ole ihan niin tyhmä miltä ehKä näytän soitellakseni suomenliittymällä pitkiä puheluita...