perjantai 4. syyskuuta 2009

VIIKONLOPPU!

Bonjour;

no nyt on sit viikonloppu ja kaikki on menny hyvin! tanaan hengasin noitten kaa koulul joku nelja tuntii ku ei bussia tullut mut joo alan jo ymmartaa ku musta puhutaan ! no se ei kylla oo kovin vaikeeta! mutta viikonloppu nyt ja luvassa ahkeraa ranskanopiskelua :) toivottavasti :D oon kylla todella vasynyt! Pitanee menna ajois tanaa nukkuuu :)

ei tas nyt muuta,

Ella

ps. tiedan et mun teksti on taynna virheita, ja joo oon ranskalaisella koneella jossa ei ole a pisteilla eika o: ta pisteilla, joten kaikki sanat vaikuttavat oudoilta! joo en yrita kirjottaa nuorekkaasti HUOM! kirjotan niinku kirjotan, ei siis pahalla, mutta voin yrittaa vahan parantaa, mutten ala mitaan kirjakielta kirjottamaan, don`t worry :D ja vaikka kirjotan tata teille kaikille, ni suuremmaks osaks kirjotan tata ittelleni ja en jaksa joka pikkuseikkaan kiinnittaa huomiota, laiska ja epatarkka kun olen (jotka mut tuntee tietanee sen :DD) ja ei oo tarkotus olla torkee, mut sanon vaan! :)

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Mitä, siis en oikein ymmärtänyt mitä tarkoitit nuorekkaalla kirjoittamisella. Lukisin paljon mielummin yleiskieltä, kun näistä tähän astisista teksteistä on ollut vaikea saada selvää mitä siellä tarkalleen ottaen tapahtuu ja mitkä on sun fiilikset. Uskon, että muidenkin lukijoiden olisi miellyttävämpää lukea, jos kirjoittaisit isot kirjaimet, pisteet ym. Mutta kuten sanoit, kirjotat tätä ilmeisesti ensisijaisesti itsellesi, joten teet kuten haluat :) Ja et ole törkeä, vaikka niin teetkin.