torstai 24. syyskuuta 2009

Tässä kuvia :)



Elikkä en nyt jaksa laittaa näit jienoon järjestykseen sori, mut tässä näitä :D yllâ minä ja Eloise, alla kodin keittiö :)




Yllä minä ja matea, kroatialainen vaihtis :)
alla cyrielle ja Maëlle

"äitini" kokkaamassa ratatuillea ja alla ainekset :D
Ei täs muuten mitää älyttömän hauska päivä, mutta ku tulin kotiin ni vâhâ kehnoni ku tajusin kuinka pokki oon :) sain saksan kirjotelmasta 19/20, 20 on mahoton saada :) joten hyvä minä !
Ella

5 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Ihanaa kuvia! Näytät niin onnelliselta :) Ihanan kodikas koti, ja host-mama vaikuttaa tosi sydämmelliseltä ihmiseltä.

Anonyymi kirjoitti...

bongasin siellä keittiössä sisun ja salmiakin... et kai vaan ole yrittänyt syöttää niitä paikallisille...? on mahtanut maistua heidän suuhun hyvälle ;o)

Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin! Tein tänään "macaron"-leivoksia. Oletko maistanut niitä siellä? Pariisissa niitä ainakin myytin joka paikassa...

Tiina

E kirjoitti...

joo oon yrittänyt syöttää paikallisille, ei kyllä oo ihan suurella menestyksellâ mennyt... :D macaroneja näyttää joo olevan monessa paikkaa mutten niitä ole vielä kerrennyt maistamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Mooi

Oon nyt vihdoin löytäny tänne sun blogiin! Ihana kuulla kuulumisia sieltä suunnasta. Toivottavasti nautit kunnolla! Oon niin kateellinen sulle, kyl mulleki kelpais vuos jossai.. :D Onks kivoja noi host-sisarukset? Ootko saanu paljo kavereita koulusta? :)

Tuuli